vrijdag 13 januari 2017

thumbnail

Trailclinic #Salomonmonsters

Tja.....kun je een verhaal met Tja beginnen taal technisch gezien dan hé, wat ga je aandoen met dit weer het steeds weer een gok, teveel kleding of koud krijgen omdat je te weinig aan hebt...Geef mij lekker de zon!

Dan ook nog schrappen bbrrr muts op handschoenen aan, blower hoog, westenschouwen here i come. Heelhuids Zierikzee uitgekomen, gas erop, oke oke, in mijn alto is dat spreekwoordelijk, muziekje erbij, genieten op de zaterdagochtend. Ik kan dat, gewoon me, myself and i, op die manier vergeet ik de dagelijkse dingen en bereid mezelf voor op een heerlijk rondje.

Parkeerterrein stroomt langzaam, handschoenen, buff's, trailschoenen en enthousiaste lopers want zeg nou zelf op zaterdagmorgen om 09:30 in de kou klaar staan om te gaan lopen, ja, dan ben je een diehard. Check alles is gereed. Een voor één volgen we Tim en de clinic is begonnen.

Warming-up in een rustig tempo, daarna stellen Tim, Tim en Michel zich voor met daarbij het programma van vandaag, leuk, zin in. Loopscholing altijd fijn om dat in een warming-up te hebben, ergens kun je zien dat het ook in Zeeland heeft gesneeuwd minimaal gelukkig. Timmetje doet voor, wij doen na, Tim vervolgd de warming-up iets hoger tempo, tot dat we aankomen bij de plas, daar worden we gesplitst in drie groepen. Groep 1 gaat met Michel mee, hij geeft algemene tips en trics welke je kunt gebruiken tijdens het lopen, Michel blijkt een soort vraagbaak te zijn voor de deelnemers en met gemak geeft hij ons antwoord. Groep 2 gaat met Timmetje mee, hij geeft tips en trics mbt het afdalen tijdens een trail, ook hier worden er vragen afgevuurd en ook Timmetje slaat zich er met gemak door heen. Tim neemt groep 3 onder zijn hoede, hij geeft ons tips en trics mbt het klimmen...zeker, ja ook Tim heeft geen moeite met ons vragenvuur.

Eind goed al goed, laatste stukje van de clinic lopen we richting....niet dus....verrassing, we doen nog even de rollercoaster, kun je het geleerde gelijk in de praktijk brengen. Top, kunnen wij. Parkeerplaats praatjes, omkleden, droge kleding aan, lunch time. Tafel of zes staan er klaar voor ons, de uitbater heeft voor een buffet gezorgd, warme broodjes, beleg en koffie. Natuurlijk raken we in gesprek over de clinic, over lopen in het algemeen..ik geniet ervan.

Tim, Tim, Michel bedankt voor de clinic.
Birgit en Bastiaan bedankt voor het organiseren.
Uitbater bedankt voor de lunch.

George liep met een glimlach trail vandaag....





Subscribe by Email

Follow Updates Articles from This Blog via Email

No Comments

About

Mogelijk gemaakt door Blogger.